رفتن به مطلب
inas.KAI

سوفله قارچ

پست های پیشنهاد شده

مواد لازم برای سوفله قارچ
پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

کره رو توی شیر جوش بزرگ یا ماهی تابه گودی آب می کنیم قارچ ها رو توش می ریزیم و تفت می دیم. آرد رو قاشق قاشق اضافه می کنیم. و هم می زنیم.
شیر و هم کم کم اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم که آرد گلوله نشه. وقتی غلیظ شد زرده تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم و به هم می زنیم.
مخلوط غلیظ بدست آمده رو از روی حرارت برمی داریم و میذاریم گرم بمونه (نمک و فلفل و ادویه اش رو اندازه می کنیم).
سفیده تخم مرغ ها رو می زنیم تا سفت و سفید بشه مخلوط قارچ رو با سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کمی پنیر می تونیم داخل مخلوط بریزیم و در ظرف مناسبی می ریزیم.
روی کل مواد رو با پنیر می پوشانیم. توی فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه می پزیم تا کاملاْ‌ پف کند و بالا بیاد و وسطش هم ببنده.

Screenshot_۲۰۱۸-۰۷-۲۳-۰۰-۴۵-۱۹-1-1.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×